ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

Το Αντιαιρετικό γραφείο της Ι.Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης έχει συσταθεί το 1985 και εδρεύει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σερρών. Υπεύθυνος Πρωτοπρ. Κωνσταντίνος Μαλάκος.
Επίσης Λειτουργεί στον ίδιο χώρο το Αντιαιρετικό φροντιστήριο στο οποίο διδάσκουν ο Σταυρ. Οικ. Ανδρέας Γκατζέλης και ο κ.Νικόλαος Ματθαίος, θεολόγος.
Το Αντιαιρετικό Γραφείο εκδίδει κατά καιρούς σχετικά βιβλία, φυλλάδια και φεϊγ-βολάν, τα οποία μοιράζονται στους πιστούς.
Διοργανώνονται ομιλίες και ημερίδες.
Γίνονται εξορμήσεις σε ενορίες της πόλεως των Σερρών και σε χωριά όπως επίσης και ενημερώσεις και συζητήσεις με όσους έχουν σχετικά ενδιαφέροντα.
Τηλ. 2321056967 Φαξ 2321023436


ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ...ένα διαχρονικό αγκάθι


 ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ- ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

 
 
  

 “ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ” Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΣΚΟΠΙΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ”

 
  

 Αιρέσεις- Μαγεία, Σατανισμός, Αποκρυφισμός, Εσωτερισμός

 
  

   


 

ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
26η Ιουλίου

Τα θαύματα των Αγίων της Εκκλησίας μας είναι κατορθώματα της πίστεώς των, που ερμηνεύεται σε προσευχή και σε αγία ζωή. Ένας τέτοιος "ευκλεής" καρπός θερμής προσευχής των γονέων της είναι η αγία Παρθενομάρτυς Παρασκευή, της οποίας την μνήμη γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία. Σαν καρπός προσευχής που ήταν, σαν θείο δώρο, οι γονείς της την αφιέρωσαν στον Θεό· την ανέθρεψαν "εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου", την εκόσμησαν και την ώπλισαν με τα ιερά διδάγματα της χριστιανικής πίστεως, που τα αντλούσαν πλούσια από την καθημερινή μελέτη της Αγίας Γραφής, και την προετοίμασαν για να γίνη μία θερμή ιεραπόστολος. Όλα τούτα τα περιστατικά από τον βίο της Αγίας είναι έργα όχι μόνο βαθειάς πίστεως, αλλά και θερμής προσευχής, είναι ζωντανά μαθήματα για τους χριστιανούς γονείς, που πρέπει να αγιάζουν το μεγάλο και υψηλό έργο της δημιουργίας των ανθρώπων, μέσα στη θεία χάρη της Εκκλησίας.

ΡΑΔΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ 99,2 FM

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ