ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

Το Αντιαιρετικό γραφείο της Ι.Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης έχει συσταθεί το 1985 και εδρεύει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σερρών. Υπεύθυνος Πρωτοπρ. Κωνσταντίνος Μαλάκος.
Επίσης Λειτουργεί στον ίδιο χώρο το Αντιαιρετικό φροντιστήριο στο οποίο διδάσκουν ο Σταυρ. Οικ. Ανδρέας Γκατζέλης και ο κ.Νικόλαος Ματθαίος, θεολόγος.
Το Αντιαιρετικό Γραφείο εκδίδει κατά καιρούς σχετικά βιβλία, φυλλάδια και φεϊγ-βολάν, τα οποία μοιράζονται στους πιστούς.
Διοργανώνονται ομιλίες και ημερίδες.
Γίνονται εξορμήσεις σε ενορίες της πόλεως των Σερρών και σε χωριά όπως επίσης και ενημερώσεις και συζητήσεις με όσους έχουν σχετικά ενδιαφέροντα.
Τηλ. 2321056967 Φαξ 2321023436


ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ...ένα διαχρονικό αγκάθι


 ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ- ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ

 
 
  

 “ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ” Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΣΚΟΠΙΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ, ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ”

 
  

 Αιρέσεις- Μαγεία, Σατανισμός, Αποκρυφισμός, Εσωτερισμός

 
  

   


 

ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
20η Σεπτεμβρίου

Την μνήμη μιας οικογενείας Μαρτύρων γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία, του Ευσταθίου, της συζύγου του Θεοπίστης και των δύο τέκνων τους Αγαπίου και Θεοπίστου. Ο τρόπος, με τον οποίον ο Ευστάθιος έγινε χριστιανός, μας φέρνει στην μνήμη τα λόγια του Αποστόλου Παύλου, όταν απολογήται στον βασιλέα Αγρίππα· "...ουκ εγενόμην απειθής τη ουρανίω οπτασία". Πραγματικά ο Πλακίδας - έτσι ωνομάζετο πρώτα ο Ευστάθιος και ήταν από τους διακεκριμένους ανώτερους αξιωματικούς του ρωμαικού στρατού - έγινε χριστιανός έπειτ' από ένα όραμα που είδε κι από το οποίο κατάλαβε πως τον καλούσε ο Χριστός, όπως είχε καλέσει και τον Σαύλο έξω από την Δαμασκό. Ο Θεός, που θέλει να σωθούν όλοι οι άνθρωποι, όχι μόνο το Σαύλο και τον Πλακίδα, μα και τον καθένα καλεί· κάθε άνθρωπος με κάποιο σημείο στη ζωή του καλείται από τον Θεό. Φτάνει ο καθένας να καταλάβη την κλήση και να μην απειθήση "τη ουρανίω οπτασία".

ΡΑΔΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ 99,2 FM

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ