ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών ενισχύει
την φιλανθρωπική διακονία της τοπικής Εκκλησίας

24/12/2020

Στην ευγενική προσφορά ειδών διατροφής και πρώτης επισιτιστικής ανάγκης προχώρησε, τήν 24η Δεκεμβρίου 2020, η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, διά του Διευθυντού της κ. Δημητρίου Μικρού, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Ο Δ/ντής της Αστ. Διεύνθυσης Σερρών ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει στην ενίσχυση της φιλανρωπικής δράσεως της Εκκλησίας των Σερρών, επ’ ωφελεία του δοκιμαζομένου λαού μας, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι αυξημένες ανάγκες των εμπεριστάτων αδελφών μας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, αποδεχόμενος την παραπάνω δωρεά, ευχαρίστησε εγκαρδίως τον κ. Δ/ντή γι’ αυτή την άμεση και συγκινητική κινητοποίηση ανθρωπιάς και αγάπης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Επίσης, αφού τον συνεχάρη θερμώς για τις τελευταίες επιτυχίες της Αστ. Διεύθυνσης Σερρών, τον διεβεβαίωσε για την ολόθερμη προσευχή του και την βαθειά του εκτίμηση για το σπουδαίο έργο που επιτελεί συνολικώς η Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να τους ενισχύει και να τους σκεπάζει στο υψηλό τους έργο.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως