Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών επισκέφθηκαν η Πρόεδρος του Σ.τ.Ε. κ. Νίκα και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Κικίλιας (19/04/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών επισκέφθηκαν
η Πρόεδρος του Σ.τ.Ε. κ. Νίκα και ο
υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Κικίλιας

19-04-2024

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο επισκέφθηκε, σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στις 11:00 το πρωΐ, η εκ Σερρών καταγομένη, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.), κ. Ευαγγελία Νίκα. Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε την κ. Νίκα, στο Επισκοπείο Σερρών, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Π. Καρίπογλου και συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα ζητήματα επικαιρότητος. Ο Σεβ. κ. Θεολόγος, προσέφερε στην κ. Πρόεδρο, εκδόσεις της Σερραϊκής Εκκλησίας, ως ευλογία και αγαθή ενθύμηση της σημερινής επισκέψεως.

Ακολούθως, στις 2:00 το μεσημέρι, τον Σεβ. κ. Θεολόγο, επισκέφθηκε, στο Επισκοπείο Σερρών, o υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Ηλίας Κικίλιας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Νομό Σερρών. Ο κ. Κικίλιας, αφού συζήτησε μετά του Σεβ. κ. Θεολόγου, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ζητήματα επικαιρότητος, κοινού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, ευχαρίστησε τον σεπτό Ποιμενάρχη της Εκκλησίας των Σερρών και της Νιγρίτης για την εγκάρδια δοχή και φιλοξενία, για τις πολύτιμες σκέψεις του και τον γόνιμο διάλογο, που ανέδειξε τις συγκλίσεις των σκέψεων και του γενικότερου προβληματισμού πάνω σε θέματα της τρεχούσης επικαιρότητος, αλλά και για τα τίμια ενθυμήματα, που του προσέφερε, σε ανάμνηση της συναντήσεώς τους.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως