ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκινητική στήριξη της ALPHA BANK
στις φιλανθρωπικές δράσεις
της Εκκλησίας των Σερρών.

6-12-2017

Με μία συγκινητική χειρονομία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης η Τράπεζα ALPHA BANK στηρίζει έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας προς τους εμπεριστάτους συμπολίτες μας, οι οποίοι πλήττονται από την οικονομική ανέχεια, την ανεργία και από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2017, διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενοι της Τραπέζης ALPHA BANK με επικεφαλής την κ. Κοραλία Πικραμμένου, παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της τοπικής μας Εκκλησίας «Κιβωτός Αγάπης» στις Σέρρες, 900 καρότσια με τρόφιμα, προκειμένου να διατεθούν για την ανακούφιση των εμπεριστάτων αδελφών μας, που διαβιούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, εν όψει μάλιστα των αγίων ημερών των Χριστουγέννων.

Η τοπική μας Εκκλησία με ιδιαίτερη ευαισθησία αφουγγράζεται την αγωνία και τον πόνο των συνανθρώπων μας και αγωνίζεται πάντοτε να ενισχύει τους αδελφούς μας στα ποικίλα προβλήματά τους, βασιζομένη πάντα στην ευλογία του Θεού, στην εμπιστοσύνη και στήριξη του φιλοχρίστου και φιλοτίμου λαού της αλλά και σε φιλάνθρωπες προσφορές διαφόρων κοινωνικών φορέων και οργανισμών.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Θεολόγος ευχαρίστησε ολοψύχως την διοίκηση της Τραπέζης ALPHA BANK, τα στελέχη και τους εργαζομένους της για την φιλότιμη και πολύ συγκινητική χειρονομία τους, ευχόμενος σε όλους ευλογημένα Χριστούγεννα.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως